arkitektura

arkitektura


pershendetje,a ka dikush ndonje informacion,ose link me informacion se kur do zhvillohet provimi i arkitektures si dhe cfare do permbaje provimi .Pasi te shkolla nuk na kane dhene asnje informacion.DO te me ndihmonit jashte mase nese do pergjigjeshit.Faleminderit paraprakisht

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr