Aplikimi per universitet


Une e kam bere aplikimin e A2 ne kompjuter nga shtepia me dt. 31 Korrik dhe aplikimi me eshte konfirmuar. S 'besoj se ka prb qe e kam bere aplikimin online nga shtepia apo jo?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr