Aplikimi


Un hella 10 deg dhe pretendoj te fitoj infermierin nese nuk me del ne raund te 1 dhe helli perseri ne raundt te 2 deget qe me dalin ne raundt te 1 a mund te me dalin perseri ne raund te 2 apo i humb edhe ato ?shum flm nese me ktheni prgj

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr