Aplikim ?


Prsh.

Cfare duhet te bej qe te aplikoj per nje program studimi bachelor pasi kete vit mbaroj nje program.

Deri tani nuk kam bere asnje hap , dhe kam frike mos me zihen vendet dhe nuk mund te konkuroj fare sepse shkolla ku dua te aplikoj eshte me konkurs (Akademia e Forcave te Armatosura) .

Nga tja filloj , nese nuk jam teper me vonese ?