APLIKIM

APLIKIM


Pershendetje!Mesatarja e gjimnazit 9.4.Mesatarja e provimeve 9.Lendet me zgjedhje qe kam zhvilluar jane fizika,kimia,TIK dhe ekonomi.Ne anglisht kam mare 9.50/Ne matematike 9.50/Ne letersi 9.12/Ne ekonomi 8.A mund ta kap degen e inxh ekonomike ose informatike ekonomike?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr