Afati i regjistrimit.

Afati i regjistrimit.


Si funksionojne afatet e regjistrimit bazuar ne fazat 48 oreshe? Nqs shkolla te ka dale qe ne fillim te fazes se pare kemi kohe te regjistrohemi nga data 2 deri ne 4, pastaj faza tjeter nga data 5-7 dhe keshtu me radhe? Sepse askush nuk na ka dhen shpjegime se si eshte rregulli.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr