A mundesh???


Nqs un e djeg X dege ne raundin e pare ku jam renditur e para nga te rregjistruarit, a mundem ta hedh raundin e dyte (gjithmone nqs ka kuota bosh) dhe a e fitoj perseri???

Shtepia Shërbimet Lajmet