Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Shkenca Ekonomike me profil Biznes dhe Ligj - Universiteti Mesdhetar I Shqipërisë

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Shkenca Ekonomike me profil Biznes dhe Ligj, e cila ofrohet pranë Universiteti Mesdhetar I Shqipërisë.

Kuota në total 25
Mes. e fundit fituese 8.0
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 53.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 53.0
Pikët 8.0
Mes. e gjimnazit 8.52
Mes. provimeve të maturës 7.47

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 100%

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.