Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Teknik sistemesh dhe rrjetesh kompjuterike - Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Teknik sistemesh dhe rrjetesh kompjuterike, e cila ofrohet pranë Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër.

Kuota në total 30
Mes. e fundit fituese 6.32
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 170.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 170.0
Pikët 368.0
Mes. e gjimnazit 6.73
Mes. provimeve të maturës 5.92

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.