Program Profesional Teknik në Operacione Biznesi, Marketing dhe Shitje
Barleti_mo7BfqB

Program Profesional Teknik Në Operacione Biznesi, Marketing Dhe Shitje - Universiteti Barleti

15
Kuota
5.9
Mesatarja e fundit fituese
47
Renditja fillestare e fituesit të fundit
-
Kosto vjetore
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Program Profesional Teknik Në Operacione Biznesi, Marketing Dhe Shitje" ofrohet tek Universiteti Barleti. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare VKM 100% Nota mesatare e studimeve të arsimit të mesëm të përllogaritur e mbështetur në Vendimit të Këshillit të Ministrave nuk përbën kriter pranimi.

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr