Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Komunikim dhe Marketing Digjital - Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Komunikim dhe Marketing Digjital, e cila ofrohet pranë Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës.

Kuota në total 40
Mes. e fundit fituese 6.54
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 311.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 311.0
Pikët 654.0
Mes. e gjimnazit 6.47
Mes. provimeve të maturës 6.61

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 100% Maturantët do të vlerësohen sipas notes mesatare në rend zbritës (nota mesatare 50% mesatarja e të gjitha lëndëve + 50% provimet e matures shtetërore)Për aplikantët që vijnë nga Shkollat Profesionale Ekonomike, të aplikohet koeficienti 1.2

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.