Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Estetikë - Tirana Esthetics & Style School

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Estetikë, e cila ofrohet pranë Tirana Esthetics & Style School.

Kuota në total 40
Mes. e fundit fituese 6.45
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 83.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 83.0
Pikët 6.0
Mes. e gjimnazit 6.67
Mes. provimeve të maturës 6.23

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Programi Estetikë është 2-vjeҫar dhe synon të krijojë profesionistë në fushën e estetikës. Roli kryesor i estetistes është të kujdeset për lëkurën dhe kjo mund të arrihet duke pasur një profil të plotësuar në 360 gradë për sa i përket të gjitha njohurive teorike, informacionit që merret nga studimet shkencore, e gjithashtu demostrimeve dhe praktikave në të gjitha disiplinat e fushës. Kohëzgjatja: 2 Vite Akademike (1,500 orë mësimore të ndara në 4 semestra) 120 Kredite ECTS Kriteret e pranimit: Mosha mbi 18 vjeç Diplomë e Maturës Shtetërore Programi i studimit është i përshtatshëm për të gjithë ata që kanë interes për fushën e estetikës. Aplikantët duhet të kenë njohuri bazë në kujdesin për lëkurën dhe/ose kozmetologji.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.

Shtepia Shërbimet Lajmet