image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Statistika, Gjuhe Shqipe dhe Letersi
Përmbledhje ekzekutive

Ky ishte provimi i gjuhës shqipe dhe letërsise, të cilin e kryen në total 29731 maturantë. 383 maturantë kanë marrë notën 4.00, duke ngelur, ndërsa 4 maturantë kanë arritur të marrin notën 10.00, duke rezultuar ekselentë.

Kalueshmëria për këtë provim është 98.71% ndërsa nota mesatare është 7.45.

Ju lutem, nëse do citoni këto të dhëna vendosni linkun e faqes tonë si burim informacioni.

Shpërndarja e notave sipas qarqeve

Ju lutem prisni 2-6 orë pas daljes së notave për të marrë të dhëna të sakta.

# Qarku Nota Mesatare
1 berat 7.38
2 durres 7.70
3 elbasan 7.55
4 fier 7.53
5 gjirokaster 7.48
6 korce 7.68
7 kukes 7.74
8 lezhe 7.65
9 diber 7.20
10 shkoder 7.56
11 tirane 7.67
12 vlore 7.67

Ju lutem, nëse do citoni këto të dhëna vendosni linkun e faqes tonë si burim informacioni.

Shpërndarja e notave
Mbetës VS Ekselentë
Nota mesatare sipas qarqeve
Faqja Kryesore
Kurse/Provime Online
Shërbimet
Menu Kryesore