VleresoPedagogun.al - Platforma per t'i dhene noten tuaj pedagogeve!

None

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
26 October, 2020

VleresoPedagogun.al eshte platforma e pare Shqiptare per vleresimin e pedagogeve. Nje student mund te hyje ne platforme dhe te gjeje pedagogun qe kerkon te vleresoje, nese pedagogu nuk gjendet ne platforme, studenti mund ta shtoje ate pa problem dhe me pas ta vleresoje ate.

Krahas notës që secili pedagog ka, afishohet edhe niveli i vështirësisë së atij pedagogu. Kjo do shërbejë që studentët e rinjë të mund të krijojnë një ide për pedagogët që do të kenë në universitet, si edhe për vështirësinë e lëndëve që këta të fundit japin.

Themeluesi i platformës, Gevio Tabaku, shprehet se platforma është frymëzuar nga platforma gjigande amerikane, RateMyProfessors, e cila numëron mbi 1.9 milionë pedagogë në sistem si edhe mbi 19 milionë vlerësime që studentët kanë bërë për këta të fundit. “Mendova se vendit tonë i mungonte një platformë e tillë dhe se do ishte ide shumë e mirë që të gjithë maturantët të kishin një ide për universitetin ku do të nisnin shkollën si edhe për pedagogët që do u jepnin mësim. Së shpejti do të shtojmë në platformë edhe çdo universitet publik dhe privat, në mënyrë të tillë që të gjithë studentët të mund të japin një vlerësim real për universitetin ku bëjnë pjesë, si edhe maturantët të kenë mundësi të shohin se çfarë vlerësimi ka universiteti që dëshirojnë të ndjekin.” – është shprehur Gevio Tabaku.

Vleresoni pedagoget tuaj tani, duke shtypur ne linkun e meposhtem:
VleresoPedagogun.al - Platforma per te vleresuar pedagoget e universiteteve Shqiptare

Shtepia Shërbimet Lajmet