Universiteti Politeknik i Tiranes, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit
Cover Image

Universiteti Politeknik i Tiranes, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
28 June, 2022

Ne kete faqe do te mund te llogarisni piket tuaja per universite te ndryshme dhe te zbuloni se sa probabilitet keni per te fituar nje dege te caktuar, duke krahasuar piket e fundit fituese te asaj dege ne maturat e viteve te kaluara. Kriteret e pranimit te Universitetit te Mjekesise sherbejne qe ju te kuptoni se cfare kriteresh duhet te permbushni ne menyre te tille qe te mund te ndiqni nje program studimi ne kete universitet. Llogarit piket per ne Universitetin Politeknik te Tiranes, per maturen shteterore 2022. Llogaritesit e pikeve dhe mesatarja e kerkuar per t'u pranuar...


 


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr