Universitetet ne Shqiperi - Lista e plote e universiteteve
Cover Image

Universitetet ne Shqiperi - Lista e plote e universiteteve

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
06 July, 2022
Përditësuar më: May 20, 2023, 1:21 p.m.

Universitetet ne Shqiperi - Lista e plote e universiteteve

Ne kete faqe do mund te shfletoni te gjitha universitetet publike dhe private ne shqiperi. Ne ju ofrojme mundesine qe te shihni lista e plote e universiteteve ne shqiperi, si edhe lista e universiteteve ne shqiperi. Kjo liste eshte e ndare ne universitete publike, ose universitete shteterore si edhe universitete private. 

Per te pare listen e plote te universiteteve te akredituara ne shqiperi, shtypni linkun e meposhtem:

LISTA E UNIVERSITETEVE NE SHQIPERI


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr