Fituesit e Fundit të Raundit të parë (pikët) - Matura Shtetërore

None

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
10 June, 2019

Në tabelat e mëposhtme do të shfaqen pikët e fituesve të fundit për raundin e parë të vitit akademik 2017-2018. Pikët minimale mund t'i merrni si referencë për të kuptuar nëse i përafroheni me piket tuaja degës që ju dëshironi të regjistroheni në aplikimin tuaj universitar.

Vëmendje! Më poshtë janë listuar fakultetet e universiteteve të Tiranës, për universitetet e gjithë vendit dhe për degët të cilat nuk janë afishuar më poshtë, do të mund të gjeni një link i cili ju dërgon tek dokumenti PDF me të gjitha fakultetet dhe universitetet në fund të faqes. Gjithashtu në fund të faqes do të gjenden edhe llogaritësit e pikëve.


Per te pare listat e plote, ju lutem shtypni ketu.

Shtepia Shërbimet Lajmet