Lajmet e fundit
Shiko të gjitha
image
45,2% e maturantëve pranojnë se do…

Sipas pyetësorit të kryer nga…

Para 5 ditësh

image
Publikohen modelet e provimeve të …

Sapo janë publikuar modelet e…

Para 54 ditësh

image
Publikohen datat e plotësimit të f…

Plotësimi i formularit A1 do …

Para 124 ditësh

image
Modelet e provimeve te matures, ma…

Sapo jane publikuar modelet e…

Para 125 ditësh

image
Fondi i pyetjeve të provimit hyrës…

Sapo është publikuar fondi i …

Para 69 ditësh

Lajmet dhe përditësimet e fundit
Shiko të gjitha
image
Publikohen modelet e provimeve të …

Para 54 ditësh

image
Datat e provimeve në universitet, …

Para 125 ditësh

image
Tashmë mund të shihni kriteret e ç…

Para 169 ditësh

image
Publikohen programet orientuese të…

Para 168 ditësh

image
Kur fillon dhe kur mbaron viti shk…

Para 169 ditësh

Matura Shtetërore 2024
Shiko të gjitha
image
Publikohen datat e plotësimit të f…

Para 124 ditësh

image
Modelet e provimeve te matures, ma…

Para 125 ditësh

image
Fondi i pyetjeve të provimit hyrës…

Para 69 ditësh

image
Publikohen datat e provimeve të ma…

Para 153 ditësh

image
Publikohen programet orientuese të…

Para 168 ditësh

image
Kriteret e Pranimit ne Universitet…

Para 169 ditësh

image
Llogarisni pikët për universitet |…

Para 12 ditësh

Mundësi për të rinjtë
Shiko të gjitha
image
Pajisuni tani me “Kartën Rinore Ev…

Para 122 ditësh

image
Apliko në Ditën e Solidaritetit dh…

Para 154 ditësh

PortaliStudentor INTEL
Shiko të gjitha
image
45,2% e maturantëve pranojnë se do…

Para 5 ditësh

image
Rezultatet e pyetësorit të zhvillu…

Para 123 ditësh

image
35% e maturantëve pranojnë se do t…

Para 5 ditësh

Portali Studentor - Matura Shteterore 2024

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr