Gjithçka që duhet të dini rreth provimeve të maturës

Provimet e Maturës mund të konsiderohen si provimet më të rëndësishme për ju, pasi ato janë çelësi për kualifikimin tuaj në universitet. Nese dilni me rezultate të mira në provimet e Maturës, atëherë kualifikimi për në universitet është më i thjeshtë. 

Ne kemi përgatitur paketa përgatitore të cilat bazohen 100% tek udhëzimet e dhëna nga Ministria e Arsimit. Përgatitja juaj do të jetë sa më efiçente.

Provimi i Matematikes

Klikoni mbi butonin e meposhtem per te shkuar te postimi i cili ju parapergatit per provimin e matematikes.

Gjuhë Shqipe dhe Letersi

Klikoni mbi butonin e meposhtem per te shkuar te postimi i cili ju parapergatit per provimin e gjuhes shqipe dhe letersise.

Provimi i Gjuhes se Huaj

Klikoni mbi butonin e meposhtem per te shkuar te postimi i cili ju parapergatit per provimin e gjuhes se huaj.

Cfare mund te beje portali studentor per ju?

Ne kemi qene edhe vete maturante dhe e dime qe eshte nje periudhe shume e veshtire dhe e mbushur plote me stres. Pasi kaluam vete veshtiresite e njejta te cilat ju jeni duke i kaluar tani, menduam te krijojme portalin studentor. 

Ketu ju do te mund te keni hapesiren tuaj ku mund te shpreheni si edhe te mesoni online, me qellim qe ne fund te arrini rezultate te shkelqyera ne provimet e matures si edhe ne kualifikimin tuaj ne universitet.

Akoma nuk jeni regjistruar?

Sa e vleresoni kete sherbim?

Shtyp siper yjeve per te votuar

Vleresimi mesatar 2.8 / 5. Numri i votave: 4

Nuk ka ende asnje vleresim!