Cover Image

Llogarisni pikët për universitet | Llogarisni pikët e Maturës 2024

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
21 February, 2019
Përditësuar më: May 8, 2024, 6:28 p.m.

Në datën 1 maj 2024, portali ynë online është përditësuar dhe pikët tuaja për çdo program studimi mund t'i merrni duke u regjistruar pranë portalit tonë dhe më pas duke hedhur në sistem të gjitha notat tuaja.

Pasi ta keni bërë këtë proces, shkoni te shërbimi "Lista e universiteteve dhe degëve" dhe mund të hapni secilin program studimi që ofrohet tek secili universitet i vendit për të parë pikët tuaja, konkurrencën, mesataret e provimeve të maturës që ju duhen për të fituar degët, etj.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr