image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Universiteti Politeknik i Tiranes, Llogarit piket / Kritere…
None

Universiteti Politeknik i Tiranes, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 28, 2022, 10:07 p.m.

Ne kete faqe do te mund te llogarisni piket tuaja per universite te ndryshme dhe te zbuloni se sa probabilitet keni per te fituar nje dege te caktuar, duke krahasuar piket e fundit fituese te asaj dege ne maturat e viteve te kaluara. Kriteret e pranimit te Universitetit te Mjekesise sherbejne qe ju te kuptoni se cfare kriteresh duhet te permbushni ne menyre te tille qe te mund te ndiqni nje program studimi ne kete universitet. Llogarit piket per ne Universitetin Politeknik te Tiranes, per maturen shteterore 2022. Llogaritesit e pikeve dhe mesatarja e kerkuar per t'u pranuar.