Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Llogarit piket per Mjekesine Matura 2020 – Mesatarja e Fundit Fituese Mjekesia

Pas perfundimit te Matures Shteterore 2020, llogaritja e pikeve per te hyre ne universitet eshte hapi juaj i rradhes. Ju mund të përdorni llogaritësin e mëposhtëm për të marrë pikët tuaja të këtij viti, të cilat do t’ju shërbejnë për të kuptuar nëse do të arrini të kapni degët e mjekësisë ose jo.

Në tabelën e paraqitur më poshtë, keni pikët e fundit fituese të vitit të kaluar. Nëse pikët që do të merrni nga ky llogaritës janë më të mëdha se pikët e vitit të kaluar, atëhere ju keni shumë shanse të kualifikoheni për Universitetin e Mjekësisë. Pikët ndryshojnë për çdo program studimi brenda Universitetit të Mjekësisë, kështu që krahasoni pikët tuaja me të gjitha pikët e shpallura më poshtë.

LEXO ME VËMENDJE

Këto janë pikët minimale të shpallura fituese menjëherë pasi kanë përfunduar aplikimet universitare. Pasi fillojnë 7 fazat e ruandit të parë, lirohen më shumë kuota dhe rrjedhimisht ju duhen më pak pikë se këto që janë afishuar këtu për t’u kualifikuar në një nga programet e studimit. Ju lutemi, mos u demoralizoni nëse pikët tuaja janë më pak se pikët e afishuara këtu, pasi siç ju thamë, pasi kalojnë fazat, kufiri i pikëve zvogëlohet dhe ju mund të jeni fitues të programit të studimit.

Emri i Programit Pikët e fundit fituese
Mjekësi e Përgjithshme 145,768.00
Farmaci 146,482.00
Fizioterapi 145,628.00
Higjenist Dentar 126,139.07
Infermieri e Përgjithshme 139,367.20
Logopedi 146,188.00
Mami 139,945.87
Shëndet Publik 146,398.00
Stomatologji 146,594.00
Teknikë Dentare 144,349.33
Teknikë Imazherie 146,020.00
Teknikë Laboratori 146,188.00

 

Llogaritesi i pikeve dhe mesatares, mjekesi 2020:

Comments ( 3 )

  1. Kam ngel provim anglishtes mature edh ose do jeptet ne muajin gusht me than ce skam drejt aplikimi e vertet eshte kjo

  2. Ke te drejte pasi ka dhe te tjere qe Kane ngelur,thjesht do apikoni me vone pasi eshte nje formulae tjeter per ata qe Kane ngelur.Nuk mbetesh pas mos e çaj koken.

Lini një përgjigje