image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Te gjitha skemat e vleresimit, Matura Shteterore 2021
Mbështetur nga:
None

Te gjitha skemat e vleresimit, Matura Shteterore 2021

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
June 15, 2020, 4:15 p.m.

Provimet e Maturës mund të konsiderohen si provimet më të rëndësishme për ju, pasi ato janë çelësi për kualifikimin tuaj në universitet. Nese dilni me rezultate të mira në provimet e Maturës, atëherë kualifikimi për në universitet është më i thjeshtë. Ne kete faqe do te gjeni te gjitha skemat e vleresimit per provimet e matures shteterore 2023.

Gjuhe Shqipe dhe Letersi, Skema e Vleresimit

https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_gjuhe_shqipe.pdf

Matematike, Skema e Vleresimit

https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_matematike_.pdf

Gjuhe Angleze / Gjuhe e Huaj, Skemat e Vleresimit

Gjuhë Angleze, skeme vleresimi

Gjuhë Italiane, skeme vleresimi

Gjuhë Franceze, skeme vleresimi

Gjuhë Gjermane, skeme vleresimi

Gjuhë Ruse, skeme vleresimi

Gjuhë Spanjolle, skeme vleresimi

Provimet me Zgjedhje, Skemat e Vleresimit

Provimet me zgjedhje nuk jane kryer akoma! Biologji, skeme vleresimi Ekonomi, skeme vleresimi Filozofi-Sociologji, skeme vleresimi Fizikë, skeme vleresimi Gjeografi, skeme vleresimi Histori, skeme vleresimi Kimi, skeme vleresimi Qytetari-Psikologji, skeme vleresimi


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Llogarisni pikët për universitet | Llogarisni pikët e Maturës 2021
Lexo Tani
image
Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Skemat e Vleresimit/ Provimet me zgjedhje – Matura shteterore 2021
Lexo Tani
image
Pyetjet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë të pasakta! Lexoni analizën e pedagogeve...
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore