[contact-form-7 id=”24040″ title=”Kurs Programimi”] Kurse Python Tirane Ne ofrojme kurse python Tirane per te gjithe personat te cilat duan qe te mesojne programim ne gjuhen python shpejt dhe mire! Kurset tona mund te ndiqen direkt nga shtepia dhe ju mund te mesoni direkt nga kompjuteri juaj per te programuar. Ju ofroni kurse ne gjuhe te…