Kurse Python Tirane – Kurse Python Online – Meso Programim me Python

Posted on by

[contact-form-7 id=”24040″ title=”Kurs Programimi”] Kurse Python Tirane Ne ofrojme kurse python Tirane per te gjithe personat te cilat duan qe te mesojne programim ne gjuhen python shpejt dhe mire! Kurset tona mund te ndiqen direkt nga shtepia dhe ju mund te mesoni direkt nga kompjuteri juaj per te programuar. Ju ofroni kurse ne gjuhe te…

Kurse Programimi Online

Kurse Programimi Online – Meso Programim Online

Posted on by

Kurse Programimi Online       Ne ofrojme kurse programimi online per te gjithe personat te cilat duan qe te mesojne programim shpejt dhe mire! Ju mund t’i ndiqni kurset tona direkt e nga shtepia, duke punuar me ne nga smartphone / laptopi juaj dhe duke mbajtur nje komunikim konstant me mesuesit tane. Cfare me…

Mësoni gjuhën e programimit Python

Posted on by

Kurs Python Shqip – Meso gjuhen e programimit Python – Kurs Programimi – FEUT, FSHN, UPT, ETJ. Ne ofrojme kurs python per te gjithe ata persona te cilat deshirojne te behen profesioniste te vertete ne kete gjuhe programimi. Ne ofrojme kurse edhe ne nje shumellojshmeri gjuhes te tjera si, Python, C++, Java, PHP, C. Informacion…

eskisehirescort.asia - dinamobet.club -
sekabet.club
-

matbet.club

- cratos casino giriş -

nakitbahis giris

- kolaybet güncel giriş -
maltbahis giriş
- akcebet