Ne ofrojme kurs anglisht online per te gjithe grupmoshat te cilat duan qe te mesojne gjuhen Angleze shpejt dhe mire! Ju mund t’i ndiqni kurset tona direkt e nga shtepia, duke punuar me ne nga smartphone / laptopi juaj dhe duke mbajtur nje komunikim konstant me mesuesit tane. Informacion rreth gjuhes Angleze Gjate…