VleresoPedagogun.al eshte platforma e pare Shqiptare per vleresimin e pedagogeve. Nje student mund te hyje ne platforme dhe te gjeje pedagogun qe kerkon te vleresoje, nese pedagogu nuk gjendet ne platforme, studenti mund ta shtoje ate pa problem dhe me pas ta vleresoje ate. Krahas notës që secili pedagog ka, afishohet edhe niveli i vështirësisë…