image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Statistikat e Provimeve Me Zgjedhje - Matura Shteterore 2022
None

Statistikat e Provimeve Me Zgjedhje - Matura Shteterore 2022

Provimet e Matures 2022
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
June 27, 2022, 7:12 a.m.

Keto jane statistikat e provimit me zgjedhje per cdo lende:

Biologji

Mesatarja e provimit te biologjise: 7.74
Me note 10.00: 59
Me note 4.00 (ngeles): 125
Totali i maturantëve që kanë bërë biologjinë: 5975

Ekonomi

Mesatarja e provimit te ekonomisë: 8.29
Me note 10.00: 18
Me note 4.00 (ngeles): 112
Totali i maturantëve që kanë bërë ekonominë: 7321

Fizikë

Mesatarja e provimit te fizikës: 8.42
Me note 10.00: 44
Me note 4.00 (ngeles): 33
Totali i maturantëve që kanë bërë fizikën: 1361

Qytetari dhe Psikologji

Mesatarja e provimit te qytetarisë dhe psikologjisë: 7.15
Me note 10.00: 1
Me note 4.00 (ngeles): 380
Totali i maturantëve që kanë bërë qytetarinë dhe psikologjinë: 9750

Filozofi dhe Sociologji

Mesatarja e provimit te filozofisë dhe sociologjisë: 7.13
Me note 10.00: 1
Me note 4.00 (ngeles): 40
Totali i maturantëve që kanë bërë filozofinë dhe sociologjinë: 291

Gjeografi

Mesatarja e provimit te gjeografisë: 6.52
Me note 10.00: 0
Me note 4.00 (ngeles): 77
Totali i maturantëve që kanë bërë gjeografinë: 523

Kimi

Mesatarja e provimit te kimisë: 8.57
Me note 10.00: 5
Me note 4.00 (ngeles): 2
Totali i maturantëve që kanë bërë kiminë: 160

Histori

Mesatarja e provimit te historisë: 6.66
Me note 10.00: 0
Me note 4.00 (ngeles): 23
Totali i maturantëve që kanë bërë historinë: 233

Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Universitetet ne Shqiperi - Lista e plote e universiteteve
Lexo Tani
image
Notat e Anglishtes 2022 - Merrni notat e provimit te gjuhes se huaj Matura Shtetrore 2022
Lexo Tani
image
Statistikat e Provimeve Me Zgjedhje - Matura Shteterore 2022
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore