image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Skemat e vleresimit, provimi i Matematikes - Matura shteter…
Mbështetur nga:
None

Skemat e vleresimit, provimi i Matematikes - Matura shteterore 2020

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 15, 2020, 3:57 p.m.

Sapo kanë dalë skemat e vlerësimit për provimet e matematikës së Maturës Shtetërore 2020.  Provimi i matematikës, i maturës shtetërore 2020 nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:30, pra zgjati 2 orë e gjysmë. Provimi kishte 60 pyetje. Skemën e vlerësimit do të mund ta gjeni duke shtypur mbi linkun e mësipërm: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_matematike_.pdf

Na ndiqni në Instagram që të përditësoheni me lajmet më të fundit menjëherë. https://www.instagram.com/portalistudentor.al/

 


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Skemat e Vlerësimit - Provimet me Zgjedhje / Matura 2019
Lexo Tani
image
Kriteret e mesatares per universitetet - Viti akademik 2022 - 2023
Lexo Tani
image
Skema e Vleresimit - Matematike / Matura 2019
Lexo Tani
image
Mesatarja minimale qe ju duhet per te vazhduar universitetin / Viti akademik 2023 - [nyear]
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore