image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Skemat e vleresimit, provimi i Gjuhes se Huaj - Matura shte…
Mbështetur nga:
None

Skemat e vleresimit, provimi i Gjuhes se Huaj - Matura shteterore 2020

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 8, 2020, 12:41 p.m.

Sapo kanë dalë skemat e vlerësimit për provimet e gjuhës së huaj të Maturës Shtetërore 2020.  

Provimi i gjuhës së huaj (provimi i anglishtes, provimi i frengjishtes, etj), i maturës shtetërore 2020 nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë.

Provimi kishte 60 pyetje. Skemën e vlerësimit do të mund ta gjeni duke shtypur mbi linkun e mësipërm:

SKEMA E VLERËSIMIT NUK ËSHTË PUBLIKUAR AKOMA. 


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Notat e Provimeve Të Maturës 2022
Lexo Tani
image
Përfundon provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Listat e Plota te Fituesve ne Universitete 2022 - 2023
Lexo Tani
image
Universiteti i Tiranes, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore