image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Skemat e Vleresimit/ Provimet me zgjedhje – Matura shtetero…
Mbështetur nga:
None

Skemat e Vleresimit/ Provimet me zgjedhje – Matura shteterore 2021

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 19, 2020, 2:26 p.m.

Sapo kanë dalë skemat e vlerësimit për provimet me zgjedhje së Maturës Shtetërore 2021.  Provimet me zgjedhje të maturës shtetërore 2021 nisën në oren 10:00 dhe përfunduan në 12:30, pra zgjati 2 orë e gjysmë. Provimet kishte 60 pyetje. Skemat e vlerësimit do të mund t'i gjeni duke shtypur mbi linqet e mëposhtme: Biologji, testi Ekonomi, testi Filozofi-Sociologji, testi Fizikë, testi Gjeografi, testi Histori, testi Kimi, testi Qytetari-Psikologji, testi


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Publikohet provimi i Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me alternativat e sakta
Lexo Tani
image
Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
VleresoPedagogun.al - Platforma per t'i dhene noten tuaj pedagogeve!
Lexo Tani
image
Skemat e vleresimit, provimi i Matematikes - Matura shteterore 2020
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore