image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Skemat e Vleresimit - Matura Shteterore 2022
None

Skemat e Vleresimit - Matura Shteterore 2022

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
June 25, 2021, 8:27 p.m.

Skemat e vleresimit, gjuhe e huaj

- Skema e vlerësimit, gjuhë angleze (B1), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë angleze (B1), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë angleze (B2), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë angleze (B2), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë frënge(B1), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë frënge(B1), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë frënge(B2), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë frënge(B2), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë gjermane(B1).

- Skema e vlerësimit, gjuhë italiane(B1), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë italiane(B1), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë italiane(B2), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë italiane(B2), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë spanjolle(B1).

- Skema e vlerësimit, gjuhë turke(B1).

Skemat e Vleresimit - Gjuhe Shqipe dhe Letersi

- Skemë vlerësimi, gjimnazi, varianti A.
- Skemë vlerësimi, gjimnazi, varianti B.

Skemat e Vleresimit - Matematike

- Skemë vlerësimi, matematikë gjimnaz, varianti A.
- Skemë vlerësimi, matematikë gjimnaz, varianti B.
- Skemë vlerësimi, matematikë profesional, varianti A.
- Skemë vlerësimi, matematikë profesional, varianti B.

Skemat e Vleresimit - Provimet me Zgjedhje

- Biologji, skema e vlerësimit.
- Ekonomi, skema e vlerësimit, varianti A.
- Ekonomi, skema e vlerësimit, varianti B.
- Filozofi-Sociologji, skema e vlerësimit, varianti A.
- Fizikë, skema e vlerësimit.
- Gjeografi, skema e vlerësimit.
- Histori, skema e vlerësimit.
- Kimi, skema e vlerësimit.
- Qytetari-Psikologji, skema e vlerësimit, varianti A.
- Qytetari-Psikologji, skema e vlerësimit, varianti B.

Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Përfundon provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Figurat stilistike - Epiteti, metafora, hiperbola, etj.
Lexo Tani
image
Mesim online apo ne auditor? Zbardhet vendimi i Universitetit te Tiranes
Lexo Tani
image
A do të zhvillohet mësimi vetëm online këtë vit të ri akademik?
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore