image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Skemat e vlerësimit të provimit të gjuhë-letërsisë vonohen …
None

Skemat e vlerësimit të provimit të gjuhë-letërsisë vonohen si kurrë më parë

Lajme
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 12, 2022, 4:01 p.m.

Më shumë se 24 orë kanë kaluar që nga momenti kur provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë ka përfunduar dhe ende nuk kemi një publikim të skemës së vlerësimit të këtij provimi. 

Kjo është hera e parë që skema e vlerësimit e një provimi mature vonon kaq shumë të publikohet, ndërsa në maturat e viteve të kaluara kjo skemë ka dalë ditën që ka përfunduar provimi, vetëm 2-3 orë pas përfundimit. 

Arsyet e këtij vonimi nuk dihen ende, sepse skema e vlerësimit e një provimi mature hartohet së bashku me vetë provimin. 

Gjithsesi, do t'ju informojmë sapo skema e vlerësimit të publikohet.

Komentet

avatar
Gevio Tabaku   
Para 5 muajsh | Themelues i PortaliStudentor.al
Cfare mendoni per kete vonese?
Kthe Pergjigje
avatar
Wolf007 - Niveli 2  
Para 5 muajsh | Busy
Si gjithmone te papergjegjshem dhe mos kokcares per neve te ardhmen e vendit
Kthe Pergjigje
avatar
Alda Preka - Niveli 1  
Para 2 muajsh | S'ka bio
A mund te kap ndonje deg une sepse akoma te gjitha deget i kam me te kuqe??
Kthe Pergjigje

Artikuj të ngjashëm

image
Shtepi me qera per studente ne Tirane
Lexo Tani
image
Skemat e vlerësimit të provimit të gjuhë-letërsisë vonohen si kurrë më parë
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore