image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Skema e Vleresimit - Matematike / Matura 2019
Mbështetur nga:
None

Skema e Vleresimit - Matematike / Matura 2019

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
June 17, 2019, 7:06 p.m.

Provimi i Matematikës është provimi i tretë i detyruar i Maturës Shtetërore 2019, pas provimit të gjuhës së huaj si edhe provimit të gjuhë shqipe dhe letërsisë. Ne kemi bërë të mundur për juve Skemat e Vlerësimit të cilat ju mund t'i aksesoni për të kontrolluar saktësinë e përgjigjeve që keni dhënë në provim.

Matematikë - Gjimnaz i Pergjithshem Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_gjimnaz.pdf

Matematikë - Gjimnaz i Pergjithshem Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_gjimnaz_b.pdf

Matematikë - Profesionale Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_profesional_kurrikul_vjeter.pdf

Matematikë - Profesionale Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_profesional_b.pdf

Matematikë - Gjuhësor  Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_profesional_kurrikul_vjeter.pdf

Matematikë - Gjuhësor  Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_gjuhesor_b.pdf


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Te gjitha skemat e vleresimit, Matura Shteterore 2021
Lexo Tani
image
Kur fillon viti i ri shkollor? Data e fillimit te vitit shkollor 2023 - [nyear]
Lexo Tani
image
Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Provimet me Zgjedhje, Matura 2022 - Modele Testesh dhe Skema Vleresimi
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore