image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Skema e Vleresimit – Gjuhe Shqipe dhe Letersi / Matura 2019
Mbështetur nga:
None

Skema e Vleresimit – Gjuhe Shqipe dhe Letersi / Matura 2019

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
June 12, 2019, 7:58 p.m.

Pas përfundimit të provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, gjëja tjetër që duhet bërë është konfirmimi i përgjigjeve të dhëna në test dhe rishikimi i tyre me anë të skemës së vlerësimit.

Ne i kemi bërë gati skemat e vlerësimit për ju, mund t'i aksesoni duke klikuar mbi linqet e mëposhtme:

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skema-e-vleresimit-gjimnaz-varianti-a.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skema-e-vleresimit-gjimnaz-varianti-b.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Shkollat e Orientuara, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_orientuar_a.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Shkollat e Orientuara, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_orientuar_b.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Shkollat Profesionale, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_profesionale_a.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Shkollat Profesionale, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_profesionale_b.pdf

Suksese!


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Ja kur fillon viti i ri akademik per universitetet publike
Lexo Tani
image
Aplikimi Universitar/ Del data kur maturantet mund te shkarkojne faturen per arketim
Lexo Tani
image
Përgatitu për provimin e Matematikës – Matura Shtetërore
Lexo Tani
image
Matura Shteterore 2023 - Cdo gje qe ju duhet!
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore