image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Si te paguajme faturen e arketimit per aplikimin universita…
Mbështetur nga:
None

Si te paguajme faturen e arketimit per aplikimin universitar, matura shteterore 2023

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
July 3, 2020, 9:01 a.m.

Me poshte keni nje material i cili do t'ju shpjegoje se si te shkarkoni dhe me pas te paguani faturen tuaj nga portali ualbania. Nese materiali i meposhtem nuk ju hapet, shtypni siper ketij linku per ta hapur ne nje faqe tjeter: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/07/Manuali_maturantit_2020.pdf


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Orari mesimor ne universitete - Viti Akademik 2020-2021
Lexo Tani
image
Konviktet e Mjekesise - Informacion mbi konviktet
Lexo Tani
image
Ese Për Mësuesen - Ese për 7 Marsin
Lexo Tani
image
Përgatitje për provimet e Maturës
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore