image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Si te hedhim deget per universitet - Plotesimi i Formularit…
Mbështetur nga:
None

Si te hedhim deget per universitet - Plotesimi i Formularit A2

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
July 29, 2020, 7:28 a.m.

Nga datat 29 Korrik e deri me 3 Gusht, ju do te keni mundesine qe te hedhni 10 deget tuaja per ne universitet. Aplikimi behet ne faqen ualbania.al. Ndiqni videon e meposhtme per te kuptuar si funksionon aplikimi: [video width="1280" height="720" mp4="https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/07/Si-të-plotësoni-formularin-A2-Matura-2020-Video-Udhëzuese.mp4"][/video]   Aplikimi kryhet ne https://aplikimi.ualbania.al/login. Ju deshirojme suksese!


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Kurse Python Tirane - Kurse Python Online - Meso Programim me Python
Lexo Tani
image
A do të zhvillohet mësimi vetëm online këtë vit të ri akademik?
Lexo Tani
image
Provimet me Zgjedhje, Matura 2022 - Modele Testesh dhe Skema Vleresimi
Lexo Tani
image
Ja sa i veshtire do te jete testi i Matures, sipas MAS
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore