Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Femra

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
Më shumë se 5
Sa dhoma ka shtëpia?
2
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
Më shumë se 4
Po kërkoj për
Vajza
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
Tiranë
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Kombinat
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Nuk e di
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0698770131

Lini një përgjigje