image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Kalendari i Aplikimit Universitar 2022

Kalendari Raundi i 2

2 - 16 shtator

Pagesa e Tarifave

Pagesa e fatures qe duhet te beni ne poste
22 - 24 shtator

Aplikimi online

Perzgjedhja e 10 preferencave ne portalin UAlbania
30 shtator

Publikimi i renditjes fillestare

Renditja juaj per raundin e dyte behet publike ne UAlbania
1 tetor

Ankimimi

Procesi i ankimimit sherben per t'u ankuar nese mendoni se renditja juaj nuk eshte e sakte
3 - 12 tetor

Regjistrimi ne universitet (5 faza 48-oreshe)

Perditesimi i renditjes tuaj ne kohe reale dhe regjistrimi ne universitet.
13 - 14 tetor

C'regjistrimi nga nje dege qe jeni regjistruar

Nese keni ndryshuar mendje per nje dege ku jeni regjistruar, mund te c'regjistroheni ne keto data

Kalendari Raundi i 3

1 - 15 tetor

Pagesa e Tarifave

Pagesa e fatures qe duhet te beni ne poste
19 - 21 tetor

Aplikimi online

Perzgjedhja e 10 preferencave ne portalin UAlbania
26 tetor

Publikimi i renditjes fillestare

Renditja juaj per raundin e dyte behet publike ne UAlbania
28 tetor - 2 nentor

Regjistrimi ne universitet (3 faza 48-oreshe)

Perditesimi i renditjes tuaj ne kohe reale dhe regjistrimi ne universitet.
3 nentor - 6 nentor

Regjistrim duke bere kerkese

Edhe nese nuk keni fituar ne raund te trete, nese ka kuota bosh, mund te beni kerkese per regjistrim ne sekretari.
7 nentor - 8 nentor

Regjistrim edhe pa aplikuar ne R3

Edhe nese nuk keni aplikuar fare ne raund te trete, nese ka kuota bosh, mund te beni kerkese per regjistrim ne nje dege te caktuar ne sekretari.
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore