0
Andi1332
Jan 17, 2021 02:23 PM 0 Përgjigjet General
Anëtar QëOct 2020
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flamuri(0)

PERSHENDETJE jam maturant dhe  doja te pyesja me sa pike mund te levize qe une te kap nje dege psh nqs kam 40-60 pike me pak mund ta kapi degen??? flmmm

    Përgjigju për këtë
    Përgjigjja si Paraqit
    1 Subscribers
    Submit Answer
    0 Answers