0
xman2
Dhj 25, 2020 07:37 PM 0 Përgjigjet General
Anëtar QëDec 2020
Subscribed Subscribe Not subscribe
Flamuri(0)

Cila nga keto dege eshte me fitimprurese ne tregun e punes? Avatnatzhet dhe disavantazhet, edhe cila eshte me e thjeshte, pra sa mend do qe te vazhdosh nje nga deget e mesiperme.

  • Informatike
  • Infermieri
Gevio Tabaku
- Jan 02, 2021 05:53 PM

Une mendoj se ti duhet te zgjedhesh degen qe ti ke vertete deshire. Normalisht qe informatika eshte me fitimprurese. Te dyja deget kane veshtiresite e tyre. Duhet te shkosh ne ate dege qe ti e sheh veten pas 10 vitesh. Ti e sheh veten si infermier, duke ndihmuar pacientet, apo e sheh si programues?

Te them te drejten, as vetew nuk e di. Jam goxha konfuz. Puna eshte se me kompjutera dhe informatike jame marre gjithe jeten,qe ne femijeri sa dolen per here te pare ketu, me kodim, por edhe nga pjesa e IT, dhe sikur me eshte merzitur disi, ose skam me ate motivim sac kam pasur dikur, edhe kam hall se psh vazhdoj shkollen, edhe e le se me merzitet ose nuk e ha dot.

Përgjigju për këtë
Përgjigjja si Paraqit
1 Subscribers
Submit Answer
0 Answers