Vkm e fundit pranuese ne mjeksi

Cila mendoni se do jet vkm e fundit qe do fitoj mjeksin kte vit?

G
 • G
  Anonim
 • 2 Gusht, 2019
Mbi 9,6 besoj
  G
  • G
   Anonim
  • 2 Gusht, 2019
  Jo se besoj mbi 9.6 .Me pak se 9.6 diku tek 9.5. Njs kjo varet nga konkurenca pastaj nqs ka student qe do e vazhdojn jasht ateher ka dhe 260 bende brenda vendit .
A