Universiteti

Kur do te publikohen kuotat dhe llogaritesit e pikeve per universitetet?

G
  • G
    Gevio Tabaku
  • 29 Qershor, 2019
Do i publikojme shume shpejte, sapo te dalin edhe notat e provimit me zgjedhje.
G
  • G
    Student1
  • 24 Korrik, 2019
kur te publikohen nga ministria
S