Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

universiteti i mjekesise

Kam mesatare t shkolles 10 dhe mesatare vkm 9.65.Mendoni se e kap mjekesine,nese jo cila dege eshte me e mire stomatologji ,farmaci apo imazheri per treg pune?

Shpërnda
  1. Mendoj se do e kapesh mjeksin
    Por nqs jo mendoj se imazheria ka me sh trg pune sepse sot cdo dit e me shum po hapen klinika (sidomos ato estetiket)dhe cdo njera prej tyre ka nevoje per njerez te kesaj fushe(imazheris)
    Pa marre parasysh pastaj kerkesen e larte qe kan spitalet, si ato shteterore , si ato private

    • 0

Lini një përgjigje