ckm.Kam mesatare te 3 viteve gjimnaz 9.95 dhe mesatare te provimeve 8.8.biologji me zgjedhje provim e mora 9.85.kimi biologji fizik i kam te tria vitet 10.kam vkm 9.4.Besoni se e kap mjekesine?