Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim
Sondazh

UAMD

Merni pjesë në sondazh. Zgjidhni përgjigjen tuaj.

Hey. Te Universiteti Aleksander Moisiu Durres , qe te mos paguash fare tarife dhe te perfitosh njeqind mije leke ne muaj,duhet te kesh mesataren e gjimnazit apo vkm mbi 9 ? Faleminderit

Shpërnda

Lini një përgjigje