Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Tirana Free Wifi

Pershendetje! Lexova se ne qytetin studenti, studentet do te kene akses interneti pa pagese ne dhomat e konvikteve. Kur u perpoqa te lidhesha, emri del si ne titull, por duhet te futesh me nje email dhe emer perdoruesi. Ne website, thuhet se eshte mundesuar nga Tring. Per kete, duhet bere ndonje regjistrim, te merret ndonje karte a dicka? Ju lutem me jepni informacion lidhur me kete teme.
Faleminderit

Shpërnda

Lini një përgjigje

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!