Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Teza dhe skema e vlersimit

Ku mund ta gjej tezen e provimit te Anglishtes 2019 dhe skemen e vleresimit . (Jo vetem skemen e vlersimit)

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Teza nuk publikohet nga Ministria keshtu qe nuk e kemi te disponueshme. Skemen e vleresimit e ke gjetur besoj?

    • 0

Lini një përgjigje