Teste

Ju lutem mund t me dergoni teza biologjie te zgjidhura ose te pazgjidhura si ti keni shembuj sipas kurrikules se re ?

G
  • G
    Gevio Tabaku
  • 22 Qershor, 2019
Sipas kurrikules se re nuk ka material online pasi eshte viti i pare i kesaj kurrikule. Te ftoj te lexosh testet model te hartuara nga Ministria dhe te bazohesh tek ato. Linku eshte ky: https://www.portalistudentor.al/provimet-me-zgjedhje-matura-2019-modele-testesh-dhe-skema-vleresimi/
G
  • G
    Student1
  • 22 Korrik, 2019
Bazohu ne testin model te ketoj viti sepse eshte kurrikula e re kete bit
S