Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Ju lutem mund t me dergoni teza biologjie te zgjidhura ose te pazgjidhura si ti keni shembuj sipas kurrikules se re ?

Shpërnda
  1. Sipas kurrikules se re nuk ka material online pasi eshte viti i pare i kesaj kurrikule. Te ftoj te lexosh testet model te hartuara nga Ministria dhe te bazohesh tek ato. Linku eshte ky: https://www.portalistudentor.al/provimet-me-zgjedhje-matura-2019-modele-testesh-dhe-skema-vleresimi/

    • 0

Lini një përgjigje

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!